LEVERINGEN EN RETOURZENDINGEN

 

Verzending van uw pakket

Wij leveren enkel in Nederland en België. Verzending naar andere landen is enkel mogelijk in overleg.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering en zijn gebaseerd op het totaalgewicht en -formaat van uw bestelling. Wij raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht.

Tijdens transport kunnen producten helaas beschadigen. Claims voor transportschade die niet onmiddellijk na ontvangst van het pakket (doch uiterlijk binnen 3 werkdagen) gemeld worden, worden niet ontvankelijk verklaard. Wi zijn niet verantwoordelijk voor de bezorging van pakketten die niet kunnen worden afgeleverd doordat het adres onjuist of onvolledig is opgegeven. Indien een zending aan ons wordt geretourneerd zijn wij genoodzaakt de verzendkosten nogmaals in rekening te brengen alvorens het pakket opnieuw wordt verzonden.

 

Retourzendingen

Onze klanten kunnen altijd gebruik maken van een retourperiode van 14 kalenderdagen. Een klant kan dan, na aanmelding van de retourzending, de gekochte producten retour zenden. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terugstorten aan de klant. Het terugsturen van goederen is op eigen risico. Producten die door ons defect worden ontvangen zullen niet worden vergoed. Gemaakte verzendkosten worden niet vergoed. 

Defecte producten worden, in het geval van een gegronde klacht, binnen 5 werkdagen opnieuw opgestuurd. Wanneer u aanspraak wenst te maken op deze garantie, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar alle e-mails binnen 24 uur te beantwoorden. 

Ons retouradres is:

Petit Maroc
Burgemeester de Raadtsingel 87
3311JG Dordrecht

© 2020 - 2023 petit-maroc | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel