ALGEMENE VOORWAARDEN

Kleurverschil
Ondanks dat wij ons uiterste best doen om productfoto`s te maken die de kleuren van de snoeren zo realistisch mogelijk weergeven, kan het voorkomen dat de kleuren in het echt afwijken van de foto`s op de website. Dit is derhalve geen argument om de gekochte producten terug te sturen.

Bedenktijd
Het is mogelijk om aangekochte producten binnen de zichttermijn van 14 dagen retour te sturen. Eventuele verzendkosten worden niet vergoed.

Klachtenregeling
Wij doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een verschil van inzicht ontstaat. Om dit op te lossen, vragen wij u de volgende procedure te volgen:

1. Een klacht dient per email te worden ingediend.
2. In de klacht dient te worden verwezen naar de bestellingsreferentie, zodat wij de bestelling kunnen terugzoeken.
3. De klacht dient alle relevante informatie te bevatten, zoals een omschrijving van het product en het factuur- of ordernummer.
4. Bij voorkeur ontvangen wij een foto van het defecte product.
5. Klachten worden in behandeling genomen wanneer aan voorgaande punten wordt voldaan, dit gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht.
6. Wanneer de verwerkingstijd de 14 dagen overschrijdt, melden wij dit bij de indiener. Ook geven wij in dat geval aan wanneer een uitgebreide reactie mag worden verwacht.

Alle gegevens op deze website zijn eigendom van Petit Maroc, onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.
Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Petit Maroc, materiaal dat zich op deze website bevindt, of dat op een met deze website verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2023 petit-maroc | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel